WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.
 
Hieronder vind je het menu maar je kan ook kiezen voor de buffetformule


MAANDAG 11 NOVEMBER T.E.M VRIJDAG 15 NOVEMBER

Maandag 11 november
Het Restaurant is gesloten.

Dinsdag 12 november
Dagsoep
Kippenfilet met champignonsaus, herfstgarnituur en ovengegaarde krieltjes.
Vegetarisch: groenteburger met bloemkool in kaassaus en gekookte aardappelen.
 
Woensdag 13 november
Dagsoep
Balletjes in tomatensaus met knolselderpuree.
Vegetarisch: Hongaarse goulash met seitan, Turkse rijst.

Donderdag 14 november
Dagsoep
Rundsgoulash op zijn Hongaars met pilavrijst.
Vegetarisch: linzenschotel parmentier met gemengde salade.

Vrijdag 15 november
Dagsoep
Marktvisje met vergeten groenten op zijn Toscsaans met polenta.
Vegetarisch: gevulde courgette met fetakaas, tomatensaus met kappertjes en farfalle.


MAANDAG 18 NOVEMBER T.E.M VRIJDAG 22 NOVEMBER

Maandag 18 november
Dagsoep
Pitta shoarma met huisbereide looksaus en variatie van knapperige groenten.
Vegetarisch: shepherd’s pie met seitan en puree met graanmosterd – salade.

Dinsdag 19 november
Dagsoep
Kip op Provençaalse wijze met ovengegaarde krieltjes.
Vegetarisch: bami goreng met diverse groenten, verse kruiden en ketjap manis.
 
Woensdag 20 november
Dagsoep
Pasta carbonara met spek, champignons en parmezaanse kaas.
Vegetarisch: Pizza van de chef met quorn en gemengde salade.

Donderdag 21 november
Dagsoep
Couscous royal met merguez, kip en ratatouille.
Vegetarisch: gevulde courgette met tabouleh en fijne groentekoekjes van kikkererwten.

Vrijdag 22 november
Dagsoep
Hondshaai in het groen met sla, tomaat en soubisepuree.
Vegetarisch: toast met champignons, wortel– en koolsalade met rozijnen en ebly.
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.