WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.
 
Hieronder vind je het menu maar je kan ook kiezen voor de buffetformule.

Het vegetarische menu kan afwijken naargelang de oogst in Het Landhuis.

 
MENU VAN DE WEEK
-------------------------------------------------------------------------------------------------

MAANDAG 12 FEBRUARI TOT VRIJDAG 16 FEBRUARI

Maandag 12 februari
Tajine van kip met citroen en olijven met couscous
Vegetarisch: spaghetti bolognaise met quorngehakt

Dinsdag 13 februari
kaasburger met bloemkoolsalade en rosti
Vegetarisch: groentenburger met stamppot van savooikool en uiensaus

Woensdag 14 februari
Varkenslapje met courgette en aubergine met polentastaafjes
Vegetarisch: vol au veggie met quorn, champignons, frieten en salade

Donderdag 15 februari
Moussaka met tomatensalade
Vegetarisch: Groentecurry tikki masala met couscous

Vrijdag 16 februari
Vis van de dag met venkelsaus en rijst
Vegetarisch: greontenloempia met gebakken rijs, koolsalade en zoetzure saus


MAANDAG 19 FEBRUARI TOT VRIJDAG 23 FEBRUARI

Maandag 19 februari
Worst met appelmoes en aardappelen
Vegetarisch: moussaka met een salade

Dinsdag 20 februari
Kalfsblanquette met rijst en gebakken champignons - tuinkers
Vegetarisch: Farfalle met tomatenpesto, quorn met spinazie in de room

Woensdag 21 februari
Lamsballetjes met tabouleh en salade van witte kool
Vegetarisch: Gevulde tomaat met couscous, paprikasaus en gefrituurde tempeh

Donderdag 22 februari
Nasi Goring uit Borneo met kip
Vegetarisch: Marokkaanse stoofpot met lookyoghurt

Vrijdag 23 februari
Oostends vispannetje met aardappelen en salade
Vegetarisch: pizza met mozarella en rauwkost
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.