WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.
 
Hieronder vind je het menu maar je kan ook kiezen voor de buffetformule

MAANDAG 20 JANUARI T.E.M. VRIJDAG 24 JANUARI

Maandag 20 januari
Dagsoep
Worst met sjalottensaus, rode kool en natuuraardappelen
Vegetarisch: stoverij van seitan met witloofsalade

Dinsdag 21 januari
Dagsoep
Vol-au-vent met waterkers en ovengegaarde krieltjes
Vegetarisch: penne met kaassaus, prei en gerookte tempeh

Woensdag 22 januari
Dagsoep
Hamrolletjes met witloof, kaassaus en aardappelpuree         
Vegetarisch: Marokkaanse tajine met groenten, kikkererwten en bulgur

Donderdag 23 januari
Dagsoep
Varkensblanquette met champignons, savooikool en Pilawrijst
Vegetarisch: quiche met butternut, wortel en pastinaak, quorn en venkelsalade met rozijnen

Vrijdag 24 januari
Dagsoep
Gebakken pladijsfilet met tartaarsaus, fris slaatje en taatjespap 
Vegetarisch: ovenschotel met prei, seitan, champignons en wortelpuree.


MAANDAG 27 JANUARI T.E.M. VRIJDAG 31 JANUARI

Maandag 27 januari
Dagsoep
Couscous royale met merguez en kippenbout
Vegetarisch: spaghetti bolognaise met linzen

Dinsdag 28 januari
Dagsoep
Ierse gehaktschotel met boontjes en natuuraardappelen
Vegetarisch: witloofrolletjes met aubergine, kaassaus en aardappelpuree

Woensdag 29 januari
Dagsoep
Macaroni met ham, kaas en spinazie        
Vegetarisch: chili sin carne met zure room, rijst met tomaat

Donderdag 30 januari
Dagsoep
Lamsstoofpot met amandelen, pompoen en ebly
Vegetarisch: groenteburger met veenbessensaus, gebakken appelen en knolselderpuree

Vrijdag 31 januari
Dagsoep
Vis van de dag in witte wijnsaus, julienne van prei en aardappelpuree
Vegetarisch: canneloni met spinazie, ricotta en quornblokjes
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.