WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.
 
Hieronder vind je het menu maar je kan ook kiezen voor de buffetformule.

Het vegetarische menu kan afwijken naargelang de oogst in Het Landhuis.

 
MENU VAN DE WEEK
-------------------------------------------------------------------------------------------------

MAANDAG 9 APRIL TOT VRIJDAG 13 APRIL

Maandag 9 april
Kippenbout met Italiaanse groenten, tomatensaus en pasta
Vegetarisch: omelet met champignons, paprika en courgette, gemengde salade

Dinsdag 10 april
Rundsreepjes in pindasaus met rijst
Vegetarisch: macaronischotel met kool, seitangehakt en driekazensaus

Woensdag 11 april
Gehaktballetjes met Luikse siroop en pureeaardappelen
Vegetarisch: gevulde courgette met ratatouille en gebakken polenta

Donderdag 12 april
Lamstajine met gedroogd fruit en couscous
Vegetarisch: nasi goreng met gemarineerde tofublokjes

Vrijdag 13 april
Vis van de dag met prei en taatjespap
Vegetarisch: groentepizza met mozzarella en tomatensaus, rauwkostsalade


MAANDAG 16 APRIL TOT VRIJDAG 20 APRIL

Maandag 16 april
Rundsburger met gestoofde ui, boontjes en gebakken aardappelen
Vegetarisch: pasta carbonara (met quorn)

Dinsdag 17 april
Marokkaanse kiptajine met groenten en couscous
Vegetarisch: Florentijns eitje met aardappelpuree

Woensdag 18 april
Varkenslapje met citroensaus en pasta met aubergine en Padano
Vegetarisch: gevulde paprika’s met pepersaus en couscous

Donderdag 19 april
Moussaka met feta en salade dwars door de tuin
Vegetarisch: pompoen-wortelpréparé met rauwkost

Vrijdag 20 april
Kabeljauw Florentine met aardappelpuree
Vegetarisch: cannelloni op Ayses wijze (met spinazie, feta en tomaat)

MAANDAG 23 APRIL TOT VRIJDAG 20 APRIL

Maandag 23 april
Rundsbrochette met champignonsaus en gebakken aardappelen
Vegetarisch: vol-au-veggie

Dinsdag 24 april
Merquez met baba ganoush, tabouleh en pitabrood
Vegetarisch: spinazieburger met vier-kazensaus, gepofte aardappel en koolsalade

Woensdag 25 april
Lamsballetjes in tomatensaus en pastinaakpuree
Vegetarisch: groentestoofpotje ’Stroganoff’ met rijst

Donderdag 26 april
Ham en prei in kaassaus met pasta
Vegetarisch: groentetaart met pompoen en courgette, gemengd slaatje

Vrijdag 27 april
Pizza di Mare
Vegetarisch: vegetarische balletjes in tomaten-groentesaus, puree met mascarpone, mosterd en lente-ui

 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.