WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.
 
Hieronder vind je het menu maar je kan ook kiezen voor de buffetformule.

 
 
MENU VAN DE WEEK

---------------------------------------------------------------------------------------------

MAANDAG 30 MAART TOT VRIJDAG 3 APRIL
 
Maandag 30 maart 2015
Dagsoep
Dagschotel: Tajine van kip met citroen & olijven - couscous
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Dinsdag 31 maart 2015
Dagsoep
Dagschotel: Moussaka met lamsvlees, courgette en gemengde salade
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Woensdag 1 april 2015
Dagsoep
Dagschotel: Braadworst met bloemkool en broccoli en aardappelgratin
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Donderdag 2 april 2015
Dagsoep
Veggiedag: Linzenburger met mosterd- en dragonsaus & rauwkost
(er is eveneens een gewone dagschotel)

Vrijdag 3 april 2015
Dagsoep
Dagschotel: Pasta putanesca met kabeljauw
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)
 
 
MAANDAG 6 APRIL TOT VRIJDAG 10 APRIL
 
Maandag 6 april 2015
paasmaandag - Parnassus is gesloten

Dinsdag 7 april 2015
Dagsoep
Dagschotel: Doro Wat (Ethiopische stoofpot van kip) met Bebere
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Woensdag 8 april 2015
Dagsoep
Dagschotel: Vogelnestjes met tomatensaus, champignons en aardappelpuree
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Donderdag 9 april 2015
Dagsoep
Veggiedag: Cannelloni met ricotta, tomaat en salie
(er is eveneens een gewone dagschotel)

Vrijdag 10 april 2015
Dagsoep
Dagschotel: Zalm met dillesaus, pasta tricolore en broccoli
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)
 
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.