WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Hieronder overzicht van de dagschotel (er is ook telkens een vegetarische variant).
Of kies je liever voor onze buffetformule?

 
 
MENU VAN DE WEEK
---------------------------------------------------------------------------------------------

MAANDAG 24 NOVEMBER TOT VRIJDAG 28 NOVEMBER
 
Maandag 24 november 2014
Dagsoep
Dagschotel: varkenslapje met roquefortsaus, gestoofde peer, aardappelen en notensalade
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Dinsdag 25 november 2014
Dagsoep
Dagschotel: Pat Thai (Thaise specialiteit met noedels/ kip/wokgroenten)
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)
 
Woensdag 26 november 2014
Dagsoep
Dagschotel: rundsburger met zelfgemaakte ketchup, gebakken aardappelen en salade
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Donderdag 27 november 2014
Dagsoep
Veggiedag: tagliatelle met 4 kazen, courgette en parmezaan
(er is eveneens een gewone dagschotel)

Vrijdag 28 november 2014
Dagsoep
Dagschotel: gebakken vis dagvangst in wittewijnsaus met erwtenpuree
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

MAANDAG 1 DECEMBER TOT VRIJDAG 5 DECEMBER

Maandag 1 december 2014
Dagsoep
Dagschotel: gegratineerde pastaschotel carbonara met gesmoorde prei
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Dinsdag 2 december 2014
Dagsoep
Dagschotel: varkensribstuk Cross & Blackwell, witlofsalade met appelen en gebakken krieltjes
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Woensdag 3 december 2014
Dagsoep
Dagschotel: Indische kipschotel met rode curry en basmatirijst
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Donderdag 4 december 2014
Dagsoep
Veggiedag: groenteschotel met pastinaak, chioggia, pompoen, koolrabi en brie, Nicolas-aardappelen en salade
(er is eveneens een gewone dagschotel)

Vrijdag 5 december 2014
Dagsoep
Dagschotel: botervis met aardappelpuree en Marokkaanse spinazie.
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)
 
MAANDAG 8 DECEMBER TOT VRIJDAG 12 DECEMBER

Maandag 8 december 2014
Dagsoep
Dagschotel: Thaise noedelschotel met kipreepjes, broccoli-champignonsalsa en komatsuna (warmoes)
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Dinsdag 9 december 2014
Dagsoep
Dagschotel: stoofpotje van varkenswangetjes en mosterdsaus, gefruite pompoen en aardappelen
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Woensdag 10 december 2014
Dagsoep
Dagschotel: zuiderse tortilla met lamsgehakt, couscous en pastinaakfrietjes
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)

Donderdag 11 december 2014
Dagsoep
Veggiedag: groentetajine geparfumeerd met fetakaas
(er is eveneens een gewone dagschotel)

Vrijdag 12 december 2014
Dagsoep
Dagschotel: visgratin met kreeftensaus, nacho gevuld met prei en romige puree
(er is eveneens een vegetarische dagschotel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
WORD STEUNEND LID!
 
 
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.