WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.
 
Hieronder vind je het menu maar je kan ook kiezen voor de buffetformule

MAANDAG 17 FEBRUARI T.E.M. VRIJDAG 21 FEBRUARI

Maandag 17 februari
Dagsoep
Rundsbrochette met champignonsaus en rösti’s
Vegetarisch: groentenmoussaka met geitenkaas en een frisse salade

Dinsdag 18 februari
Dagsoep
Kalkoenschnitzel met geglaceerde wortelen en krieltjes
Vegetarisch: risotto van wilde rijst met champignons en look met quorn

Woensdag 19 februari
Dagsoep
Thaise kokoscurry wok met kip en mihoenVegetarisch: gevulde kool met zuiderse groenten, paprikasaus en gebakken polenta

Donderdag 20 februari
Dagsoep
Quiche Lorraine met spek en prei
Vegetarisch: bladerdeeggebakje met prei, seitan en humus met quinoa-salade

Vrijdag 21 februari
Dagsoep
Op vel gebakken zeebaars, met wintergroenten, puree van zoete aardappelen en citroen
Vegetarisch: falafelballetjes in tomatengroentesaus en frieten


MAANDAG 24 FEBRUARI T.E.M. VRIJDAG 28 FEBRUARI

Maandag 24 februari
Dagsoep
Kippenbil met curry, pompoen en basmati
Vegetarisch: eitjes op Florentijnse wijze met aardappelpuree

Dinsdag 25 februari
Dagsoep
Spaghetti bolognaise
Vegetarisch: gevulde paprika met seitangehakt, tomatensaus met kappertjes en sultanrijst

Woensdag 26 februari
Dagsoep
Kalkoenreepjes op Oosterse wijze met noedels
Vegetarisch: pastaschotel met champignons, quorn en prei

Donderdag 27  februari
Dagsoep
Stoofvlees met savooikool en gebakken krieltjes
Vegetarisch: Griekse pasta met linzen en feta, tzatziki, salsa met paprika en mango

Vrijdag 28 februari
Dagsoep
Vissteaks met huisbereide tartaarsaus en aardappelpuree
Vegetarisch: quiche met prei, gebakken krielaardappelen salade
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.