WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.
 
Hieronder vind je het menu maar je kan ook kiezen voor de buffetformule.

Het vegetarische menu kan afwijken naargelang de oogst in Het Landhuis.

 
 
MENU VAN DE WEEK
 
MAANDAG 6 JULI TOT VRIJDAG 10 JULI

Maandag 6 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Nasi Goreng met kip en kruiden uit Borneo
Vegetarische dagschotel: Blanquette met tofu en verse groenten, basilicum en aardappelen

Dinsdag 7 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Varkensschnitsel met mimosa, Weense aardappelsalade en mayonaise
Vegetarische dagschotel: Marokkaanse stoofpot met seitan en rozijnen, salade met couscous

Woensdag 8 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Lamsballetjes met tabouleh salade met witte kool
Vegetarische dagschotel: Omelet met champignons  en linzen

Donderdag 9 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Pizza met quorn, tomaat en mozzarella
Vegetarische dagschotel: Lamsballetjes met dahl, rijst, papadum en mangosalade

Vrijdag 10 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Visburger met gebakken aardappelen en remouladesaus
Vegetarische dagschotel: Lasagne met spinazie, geitenkaas en gemengde salade
 
MAANDAG 13 JULI TOT VRIJDAG 17 JULI

Maandag 13 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Caesarsalade met kaasburger en aardappelsalade
Vegetarische dagschotel: Omelet met tofu, groenten een aardappelen

Dinsdag 14 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Steak tartaar met rösti, pickles en boontjes
Vegetarische dagschotel: Gevulde tomaat met seitan, couscous en vruchten- tomatensaus

Woensdag 15 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Lamsbrochette met muntsaus, ebly en erwtjes
Vegetarische dagschotel: Huisbereide pita met looksaus


Donderdag 16 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Vol-au-vent met cresson, rijst en frisse kruiden van Het Landhuis
Vegetarische dagschotel: Koude farfalle met mozzarella, basilicum, kerstomaatjes en zonnebloempitten

Vrijdag 17 juli 2015
Dagsoep
Dagschotel: Gepaneerde visfilet met verse tartaar, aardappelen en kropsla
Vegetarische dagschotel: Seitanstoverij met peertjes en kroketten
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.