WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Hieronder overzicht van de dagschotel (er is ook telkens een vegetarische variant).
Of kies je liever voor onze buffetformule?

 
 
MENU VAN DE WEEK
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
MAANDAG 6 OKTOBER TOT VRIJDAG 10 OKTOBER
  
Maandag 6 oktober 2014
Dagsoep
Dagschotel: blinde vinken met savooikool, saus van trappistenbier en gekookte aardappelen
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Dinsdag 7 oktober 2014
Dagsoep
Dagschotel: rundsschotel uit Mexico met rijst en mais
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Woensdag 8 oktober 2014
Dagschotel: hespenrolletjes met witloof, kaassaus en aardappelpuree
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Donderdag 9 oktober 2014
Veggie dagschotel: groentenburger met pepersaus, ebly en tempeh
(er is eveneens een gewone dagschotel)
 
Vrijdag 10 oktober 2014
Dagschotel: forelfilet met tarte tatin van rodekool en truffelaardappelen
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

---------------------------------------------------------------------------------------------
 
MAANDAG 13 OKTOBER TOT VRIJDAG 17 OKTOBER
  
Maandag 13 oktober 2014
Dagsoep
Dagschotel: gehaktballetjes met Luikse stroop en stoemp van savooi
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Dinsdag 14 oktober 2014
Dagsoep
Dagschotel: kippenbout met pastinaak, wortel, raap, knolselder en rozemarijn; aardappelen uit de oven
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Woensdag 15 oktober 2014
Dagschotel: rundsreepjes met pindasaus, rijst en wokgroenten
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Donderdag 16 oktober 2014
Veggie dagschotel: loempia met linzen en zoetzure saus; noedelsalade
(er is eveneens een gewone dagschotel)
 
Vrijdag 17 oktober 2014
Dagschotel: vislasagne en salade met zeewierdressing
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

---------------------------------------------------------------------------------------------
 
MAANDAG 20 OKTOBER TOT VRIJDAG 24 OKTOBER
  
Maandag 20 oktober 2014
Dagsoep
Dagschotel: kalfsblanquette met rijst en tuinkers
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Dinsdag 21 oktober 2014
Dagsoep
Dagschotel: ribbetjes met barbecuesaus, koolsalade en gebakken aardappelen
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Woensdag 22 oktober 2014
Dagschotel: samosa met kerriesaus en gebakken rijst; venkelworteltjes
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)
 
Donderdag 23 oktober 2014
Veggie dagschotel: gevulde koolrolletjes met mosterdsaus en puree
(er is eveneens een gewone dagschotel)
 
Vrijdag 24 oktober 2014
Dagschotel: gebakken vis van de dag met taatjespap, prei en Padano
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

---------------------------------------------------------------------------------------------
 
WORD STEUNEND LID!
 
 
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.