WELKOM | DE KERK | MENU | BUFFETFORMULE | VERHUUR ZAAL | NIEUWSBRIEF | CONTACT
 
 
Het Restaurant Parnassus is open van 12.00 uur tot 14.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Hieronder overzicht van de dagschotel (er is ook telkens een vegetarische variant).
Of kies je liever voor onze buffetformule?
 
MENU VAN DE WEEK
---------------------------------------------------------------------------------------------

MAANDAG 14 APRIL TOT VRIJDAG 18 APRIL 2014
 
Maandag 14 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: macaroni met ham, prei en kaas en venkel-pompelmoesslaatje
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Dinsdag 15 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: risotto van ebli met zongedroogde tomaten, geitenkaas en Breydelspek, gehaktballetjes
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Woensdag 16 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: rundsreepjes in pindasaus, komijnwortelen en bruine rijst 
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Donderdag 17 april 2014
Dagsoep
Veggie dagschotel: groenten in tempura met sesam en wasabidressing, basmatirijst met citroenzeste en salade
(er is eveneens een niet-veggie alternatief)

Vrijdag 18 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: hutsepot van op de vissersschuit en slaatje met zeewier  
(er is eveneens een vegetarisch alternatief) 

----------------------------------------------------------------------------------------------
 
MAANDAG 21 APRIL TOT VRIJDAG 25 APRIL 2014
 
Maandag 21 april 2014
 
Het Restaurant is gesloten.

Dinsdag 22 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: Italiaanse gehaktschotel met puree en koolsalade
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Woensdag 23 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: kalkoenstoofpotje in groene pepersaus met gebakken aardappelen en broccoli 
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Donderdag 24 april 2014
Dagsoep
Vegetarische dagschotel: waterzooi van groenten met tofusnippers
(er is eveneens een niet-veggie alternatief)

Vrijdag 25 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: gebakken vangst van de dag met geprakte aardappelen en gestoofde prei 
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

----------------------------------------------------------------------------------------------
 
MAANDAG 28 APRIL TOT VRIJDAG 2 MEI 2014
 
Maandag 28 april 2014
 
Dagsoep
Dagschotel: hamburger met zelfgemaakte ketchup, gebakken ajuin, cajunaardappelen en Mexicaanse bonensalade
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Dinsdag 29 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: guves (Turkse tajine bereid door onze Turkse medewerkers) met pilav, herderssalade en tzatziki
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Woensdag 30 april 2014
Dagsoep
Dagschotel: hamrolletjes met witloof en puree, salade 
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Donderdag 1 mei 2014
Het Restaurant is gesloten

Vrijdag 2 mei 2014
Dagsoep
Dagschotel: gebakken vis en inktvis met salade en pasta, groene kruidensaus 
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

----------------------------------------------------------------------------------------------
 
MAANDAG 5 MEI TOT VRIJDAG 9 MEI 2014
 
Maandag 5 mei 2014
 
Dagsoep
Dagschotel: kippenbout met witloof in de room en bieslookpuree
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Dinsdag 6 mei 2014
Dagsoep
Dagschotel: merguez met couscous royale
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Woensdag 7 mei 2014
Dagsoep
Dagschotel: varkensstoofpotje Cross and Blackwell met gebakken aardappelen en salade 
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

Donderdag 8 mei 2014
Dagsoep
Vegetarische dagschotel: chili con quorn met rijst en gefrituurde tortilla
(er is eveneens een niet-veggie alternatief)

Vrijdag 9 mei 2014
Dagsoep
Dagschotel: ovenschotel van vis met prei en knolselder en aardappelen 
(er is eveneens een vegetarisch alternatief)

----------------------------------------------------------------------------------------------

WORD STEUNEND LID!
 
Heel wat mensen die in Parnassus of Het Restaurant komen eten genieten sociale tarieven. We verwelkomen ook steunende leden. Door in een van onze sociale restaurants te lunchen, help je ons sociale tewerkstelling te creŽren en hulpverlening te realiseren.
 
Iedereen die in Het Restaurant of Parnassus luncht, moet in het bezit zijn van een lidkaart. Je krijgt die op eenvoudig verzoek aan de kassa. Wie in aanmerking komt voor een sociaal tarief kan aan de kassa de nodige info bekomen.
 
Meer informatie over de missie en doelstellingen van vzw Ateljee
Meer informatie over de doelstellingen van de sociale resto's
 
 
 
PARNASSUS, CULTUUR & ONTMOETING | OUDE HOUTLEI 122, B-9000 GENT | TEL +32 9 223 23 41 | WEBDESIGN LASON.BE

This site requires the Flashplayer, click here for free download.